• Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4

Kūpinātas sīgas salāti

Šos kūpinatas sīgas salātus novērtēs pat visprasīgākais gardēdis. Šie salāti ir aromātiski, viegli un ļoti garšīgi. Pagatavojiet un nobaudiet arī jūs!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: 5 min.

Humuss

Vēsturnieki vēl lauž šķēpus, kurai no arābu valstīm pienākas lielais paldies par Humusa izcelsmi. Laika gaitā tas ir kļuvis populārs visā plašajā pasaulē. Humuss lieliski garšo kopa ar svaigu maizi, kā arī ar svaigiem vai konservētiem dārzeņiem, dažādiem gaļas ēdieniem, izceļot to garšu un aromātu. Humuss ideāli der kā piedeva šašlikam vai steikam.

  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.

Sendvičs ar frikadelēm

Ja jums no iepriekšējā vakara maltītes pāri palikušas frikadeles vai kotletes (sagrieztas uz pusēm tās itin labi aizvietos frikadeles), tās var pārvērst par sātīgām brokastīm.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 10 min.

Pastēte ar kaltētiem tomātiem

Ļoti vienkārša un ātri pagatavojama pastēte. Šādu pastēti var pasniegt arī svētku galdā, izveidojot skaistus tornīšus uz krekeriem vai mazies grauzdiņiem, vai nu piepildot ar to saļos uzkodu groziņus.
  • Sarežģītība: vienkāršāk nekā izskatās
  • Porcijas: 6-8
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 st.

Karpa pildīta ar liellopa gaļu un garnelēm

Karpu var sastapt vai visos pasaules ūdeņos, izņemot Vidējos Austrumus un Antarktīdu. Karpu izcelsme meklējama Tālajos Austrumos. Taču šo zivi ļoti labi pzaīst Latvijā dzīvojošās saimnieces un dažādos veidos pagatavota karpa ir jau gluži kā tradīcija, dažāda mēroga svinībās.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 10

Dārzeņu salāti

Dārzeņu nozīme cilvēka uzturā pēdējos gados ir jūtami palielinājusies. Dārzeņi ir pilnvērtīga uztura neaizstājama sastāvdaļa un mēs ar prieku padalīsimies ar jums vēl ar kādu darzeņu salātu recepti. Esiet veseli un lai labi garšo!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 10

Putnu salāti

Pats nosaukums jau izsaka visu, salāti ar putnu gaļu. Vienīgā piebilde, recepte aizgūta no šī gadsimta sākumā izdotās vācu pavārgrāmatas Geflügelgerichte un receptes oriģinālā tiekam aicināti salātu pagatavošanā izmantot fazānu. Mēs pagatavojām salātus izmantojot cāļa gaļu un droši varam aicināt jūs sekot mūsu piemēram.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 20

De-bef salāti (franču)

Franču virtuvi pamatoti uzskata par vienu no labākajām visā pasaulē. Francija var vispāratzīti saukties par kulinārijas lielvalsti, pateicoties tās iedzīvotāju attieksmei pret ēdamlietām. Viņiem patīk labi paēst! Piedāvājam vienkārši pagatavojamu salātu recepti.Ceļot šos salātus savā svētku galdā jūs padarīsiet mielastu daudzveidīgāku un interesantāku.

  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 6
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.

Grilēti ananāsi ar saldējumu

Kristofors Kolumbs atklājot Gvadelupe (Karību sala) 1493.gadā uz šīs salas atrada arī ananāsus un, saprotams, atveda tos uz Spāniju. Pēc tam, kad Kolumbs iepazīstināja spāņus ar ananāsu, tas kļuva populārs jūrnieku vidū kā aizsardzības līdzeklis pret cingu. Šodien šo augli zin visā plašajā pasaulē un izmantojam arī mēs. Gardi!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 6
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 stunda

Karstais ābolu pīrāgs ar saldējumu

Karsts un auksts - divas pretējas izjūtas. Taču garšu pasaulē tieši šādas izjūtas apvienojot mēs iegūstam patiesu garšas baudījumu. Pagatavojiet šo desertu, kuru spēs novērtēt pat visprasīgākais gardēdis.

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Pierakstīties jaunumiem

Partneri