• Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 25 min.

Gliemeži baltvīna mērcē

Ātri pagatavojams un vienkāršs ēdiens. Turklāt, dažadu jūras velšu lietošana uzturā veicina svara samazināšanos. Jau daudzus gadus jūras veltes ir daļa no vairākām svara samazinašanas programmām. Tā kā, veseli ēduši un esiet slaidi!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 10 min + laiks marinēšanai

Zaļo tomātu un siera uzkoda

Šāda uzkoda priecēs gan lielus , gan mazus. Turklāt šādas uzkodas vienlaikus arī vizuāli bagātina svinību galdu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: forma 10x28 cm
  • Pagatavošanas laiks: apm. 3 stundas

Maize "Fisarmonica"

Konkrēti šī recepte ir radīta speciāli kādam Itāļu kulinārijas šovam, ar šo recepti šovā piedalījās Natalia Cattelani.Šīs maizes nosaukums tulkojas kā ermoņikas. Mēs izmēģinājām un iesakām arī jums!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2-4

Jūras naži baltvīnā

Pasaulē šos moluskus pazīst ar nosaukumu cannolicchi. Šie bārdas nazim līdzīgie moluski mitinās ne visai lielā dziļumā un tos no ūdens izzvejo ar speciālu āķu palīdzību. Katrā ziņā, ir vērts iegādāties un pagatavot. Ja esiet jūras velšu cienītājs, vilties nenāksies!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: apm. 16 maizītes

Maizītes ar Parmezānu un bekonu

Kad vēlaties savus tuvos iepriecināt ar ko garšīgu, pagatavojiet šīs maizītes. Kamēr tās gatavojas, lieliska smarža piepilda visu māju un kad maizītes gatavas, to garša neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim.
  • Sarežģītība: viegli

Burgers "Lācītis"

Mēs vienmēr esam teikuši, ka ēdiena izskatam ir būtiska nozīme. Īpaši jau mazajiem kārumniekiem! Bērnus uzrunā spilgts, krāsains un interesants ēdiens. No šāda burgera mazais gardēdis neatteiksies!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 30 min.

Dārzeņu zupa ar šķiņķi

Par dārzeņu nozīmi uzturā jau visiem sen zināms. Bet ko darīt gaļēdājiem? Nu tieši to pašu! Ēdiet dārzeņu zupas, bet, piemēram, šo variet bagātināt ar nelielu šķiņka piedevu.
  • Sarežģītība: vienkāršāk nekā izskatās
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apmēram 3 stundas

Pupiņu zupa ar bekonu un heresu

Par pupiņu dzimteni tiek uzskatīta Dienvidamerika, tās audzējuši indiāņi. Eiropā pārtikai pupiņas sāktas audzēt XVI. gadsimta vidū, sākotnēji Vidusjūras reģionā. Šobrīd pupiņas pazīst visā pasaulē un to pielietojums kulinārijā ir visai plašs. Šoriez piedāvājam pupiņu zupu ar bekonu un heresu
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 15 minūtes

Sendvičs ar ceptiem zaļiem tomātiem

Visā pasaulē dienas laikā tiek apēsti vairāk nekā 9 miljonus maizes klaipu! No šāda maizes daudzuma var pagatavot apmēram 90.000.000 sviestmaižu! Ko likt iekšā? Nekādu problēmu! Šoreiz - ceptus zaļos tomātus!
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 30 minūtes

Kartupeļu biezputra ar sinepēm un desiņām

Dāņu virtuves pazīstamāko ēdienu vidū ir īpaši pagatavotas sviestmaizes smørrebrød, vārīti vai cukurā apbrūnināti kartupeļi, vārīti sarkanie kāposti, cūkas vai pīles cepetis un, protams, gaļas bumbiņas Frikadeller. Arī kartupeļu biezputra ar sinepēm un desiņām ir ēdiens, kuru Dānijā gatavo vai katrā ģimenē.

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Pierakstīties jaunumiem

Partneri