• Sarežģītība: vienkārši

Mērija ar vīriešu zapti

Droši vien Ferdinands Peti, “Asiņainās Mērijas” autors, strādājot New York Bar Parīzē, nevarēja pat iedomāties, ka viņa radītajam dzērienam būs tik daudz variāciju. Jā! Šodien piedāvājam šī dzēriena pikanto versiju!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 stunda plus laiks marinēšanai

Cepti sikspārņi Halloween

Helovīna pamatkrāsas ir oranža un melna. Oranžā krāsa tiek asociēta ar ražas novākšanu (citi saka, ka ar ķirbi) un melnā krāsa tiek asociēta ar nakti un nāvi. Lai nu kā, pasniedzot galdā saviem viesiem "Sikspārņus" atzinība un gaviles garantētas!
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: apm 30 minūtes

Pasta pildīta ar rikotu un marinētiem ķirbjiem

Šī, protams, var būt arī ikdienas maltīte. Tomēr tematiski esam iecerējuši jums piedavāt dažādas receptes Helovīnu svinību galdam. Svētku taču nevar būt par daudz, vai ne?!
  • Sarežģītība: pavisam vienkārši!

Ķirbju saldējums monstriem

Saprotams, ka īpaši aktuāls šis deserts ir tieši oktobra beigās, kad notiek dažādas helovīna (halloween) tematikai veltītas ballītes. Bet mēs apgalvojam - izmēģiniet šo recepti un šis saldējums būs biežāks viesis jūsu mājās!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 25 min.

Gliemeži baltvīna mērcē

Ātri pagatavojams un vienkāršs ēdiens. Turklāt, dažadu jūras velšu lietošana uzturā veicina svara samazināšanos. Jau daudzus gadus jūras veltes ir daļa no vairākām svara samazinašanas programmām. Tā kā, veseli ēduši un esiet slaidi!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 10 min + laiks marinēšanai

Zaļo tomātu un siera uzkoda

Šāda uzkoda priecēs gan lielus , gan mazus. Turklāt šādas uzkodas vienlaikus arī vizuāli bagātina svinību galdu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: forma 10x28 cm
  • Pagatavošanas laiks: apm. 3 stundas

Maize "Fisarmonica"

Konkrēti šī recepte ir radīta speciāli kādam Itāļu kulinārijas šovam, ar šo recepti šovā piedalījās Natalia Cattelani.Šīs maizes nosaukums tulkojas kā ermoņikas. Mēs izmēģinājām un iesakām arī jums!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2-4

Jūras naži baltvīnā

Pasaulē šos moluskus pazīst ar nosaukumu cannolicchi. Šie bārdas nazim līdzīgie moluski mitinās ne visai lielā dziļumā un tos no ūdens izzvejo ar speciālu āķu palīdzību. Katrā ziņā, ir vērts iegādāties un pagatavot. Ja esiet jūras velšu cienītājs, vilties nenāksies!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: apm. 16 maizītes

Maizītes ar Parmezānu un bekonu

Kad vēlaties savus tuvos iepriecināt ar ko garšīgu, pagatavojiet šīs maizītes. Kamēr tās gatavojas, lieliska smarža piepilda visu māju un kad maizītes gatavas, to garša neliks vilties pat visprasīgākajam gardēdim.
  • Sarežģītība: viegli

Burgers "Lācītis"

Mēs vienmēr esam teikuši, ka ēdiena izskatam ir būtiska nozīme. Īpaši jau mazajiem kārumniekiem! Bērnus uzrunā spilgts, krāsains un interesants ēdiens. No šāda burgera mazais gardēdis neatteiksies!

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Pierakstīties jaunumiem

Partneri