• Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4

Krabju salāti ar pikanto mērci

Apmēram 20% no visiem pārtikā patērētajiem vēžveidīgajiem ir krabji. Katru gadu cilvēki apēd 1,5 miljonus tonnu krabju. Krabjus pārtikā lieto visā pasaulē, un tos gatavo dažādos veidos. Šoreiz piedāvājam vienkāršu pagatavošanas variantu.
  • Sarežģītība: viegli
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.

Dārzeņu salāti ar tunci

Tunča lietošana uzturā nostiprina sirds asinsvadu sistēmu, uzlabo redzi un smadzeņu darbību. Tuncis, tā sastāva dēļ, ir ļoti iecienīta zivs,tievētāju vidū. Tievēšanas procesā gan ieteicams lietot tunci savā sulā, nevis augu taukos.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4-6
  • Pagatavošanas laiks: 30 min. + 24 stundas marinēšanai

Cūciņa kefīrā

Viss ģeniālais ir vienkāršs! Un šī recepte šo teicienu atteisno pilnībā. Šādi marinetu gaļu variet pagatavot gan mājās uz plīts, gan pir dabas krūts, uz grila. Un pacienājiet draugus, tie noteikti novertēs jūsu kulinārijas prasmes!
  • Sarežģītība: vienkārši

Vīnes šnicele

Vīnes šnicele (vācu val.Wiener Schnitzel) — viens no populārākiem Austrijas virtuves ēdieniem. Tas ir diezgan plāns teļa gaļas (retāk cūkgaļas) gabals taureņa formā, panēts miltos, olā, rīvmaizē un cepts sviestā. Pirmo reizi "vīnes šnicele" minēta kādā 1884.gada pavārgrāmatā.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 1
  • Pagatavošanas laiks: 5 min.

Mohito ar piparmētru sīrupu

Tradicionālo Mohito kokteili gatavo no svaigām piparmētrām, cukura, laima, ruma un gāzētas limonādes. Mēs piedāvājam ātrāku kokteiļa pagatavošanas variantu, ņemot talkā Mojito sīrupu no .
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.

Sendviči ar vistas salātiem

Sendviča jeb pildītās sviestmaizes radītājs sers Džons Montegjū uzskatīja, ka īstam sendvičam jābūt bez garozas un sagrieztam trīsstūrīšos. Šajā reizē sendvičus radam bērniem, līdz ar to grāfa noradījumus ievērojam daļēji. Mūsu sendviči ir bez garozas, bet šoreiz lācīšu izskatā.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: apm. 30 min.

Rizotēti mājas makaroni ar bietēm

Ar rissoto šim ēdienam nav absolūti nekāda sakara. Nosaukumā slēpjas paša pagatavošanas procesa nosaukums.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Pagatavošanas laiks: 10 min.

Siļķu pastēte ar āboliem

Siļķe ir lielisks vitamīnu A, D un B12 avots. Turklāt tā ir bagāta ar vērtīgajām omega3 taukskābēm. Siļķe lietojama svaiga, kūpināta un marinēta. Un ko tikai no šīs mazās zivteles nevar pagatavot, piedāvājam vēl vienu recepti.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Pankūkas ar siļķi un jogurta mērci

"Iedvesma – tā nav siļķe, kuru var iesālīt uz daudziem gadiem." Tā ir sacījis Johans Volfgangs fon Gēte. Tomēr bez iedvesmas neiztikt gatavojot šo ēdienu, kurā tieši siļķe spēlē pirmo vijoli. Un garšo lieliski!
  • Sarežģītība: vienkāršāk nemēdz būt!
  • Porcijas: 5 gb.
  • Pagatavošanas laiks: 15 min.

Dārzeņu plācenīši

Šī recepte noderēs gadījumā, ja ilgi gatavot nav laika vai bērns pieprasa ēst tagad un tulīt. 15 minūšu laikā gardie dārzeņu plācenīši būs gatavi.

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      
portals receptes

Seko mums

        
      

Partneri