• Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 1,5 stundas

Vista ar sidru un sinepēm

Vista - viens no iecienītākajiem produktiem. Un, saprotams, ne tikai pieejamās cenas dēļ. Vistas gaļas pagatavošanas veidi ir tikpat daudz, cik ļauj katra konkrētā gatavotāja fantāzija. Mums pa rokai šoreiz gadījās sidrs. Rezultāts lielisks! Pamēģiniet.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 3 min.

Lassi ar rožu sīrupu

Klasiskā lassi pagatavošanai nepieciešams skābenas paniņas vai dabīgs jogurts. Veikalos pārdodamie jogurti un paniņas ir liesi, tāpēc iesakām pievienot saldējumu, lai pagatavotais dzēriens nebūtu pārlieku ūdeņains.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 20 min.

Burrito ar vistas gaļu

Kāpēc burrito? Ir tāda leģenda - kāds tirgotājs ietina jau pagatavotu gaļu kukurūzas plāceņos, lai saglabātu gaļu ilgāk karstu. Bet tirgoja neatejot no sava transportlīdzekļa - ēzeļa. Tā arī radās nosaukumus "burrito": no spāņu "burro" tulkojumā nozīmē "ēzelis".
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 12
  • Pagatavošanas laiks: 15 min. + laiks marinēšanai

Vraps ar vistas gaļu

Šis vienkārši pagatavojamais ēdiens patiks gan lielam, gan mazam. Taču mūsu piedāvatais vizuālais noformējuma variants īpaši priecēs bērnus. Pamēģiniet!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: apm. 3 stundas

Meža cūkas gaļas pods ar medu

Vēlamies informēt, ka uzturā lietot termiski neapstrādātu un nepārbaudītu meža cūkas gaļu var būt bīstami! Lūdzu to iegādāties oficiālās tirdzniecības vietās. Visādi citādi - baudījums!
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: apm. 1 stunda

Alņa nieres maigā mērcē

Ieskatoties Vikipēdijā varam uzzināt, ka Latvijā alņu skaits mūsdienās ir apmēram 14 000. Tātad pastāv zināma iespējamība ka alņa nieres nonāks arī jūsu virtuvē. Tad nu par prieku mednieku vēderiem un jums par prieku padalīsimies ar kādu alņa nieru pagatavošanas veidu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 4
  • Pagatavošanas laiks: 50 min.

Panna ar aknām un augļiem

Esam saņemuši desmitiem vēstuļu no sievām kuru vīri ļāvusies mednieku instingtiem un nomedījuši kādu meža lopu. Tad nu sieva staigā ap bļodu ar gaļu un nezin no kuras puses tam pienākt. Šoreiz centīsimies ieteikt ko iesākt ar alņa aknām.
  • Porcijas: 2-4
  • Pagatavošanas laiks: 40 min.

Vinegrets ar siļķi

Vinegrets ir Padomju Savienības kulinārais mantojums. Taču arī mūsdienās šos salātus gatavo vai katrā mājā un šī klasiskā ēdmaņa ir iekļauta daudzu kafejnīcu un krogu ēdienkartēs. Vinegreta galvenās sastāvdaļas ir bietes un skābēti kāposti. Taču ar ko vēl bagātināt šos salātus - paliek katras saimnieces ziņā.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 10 min.

Avokado salāti

Daudzi cilvēki nelieto avokado uzturā, jo ir pārliecināti, ka tajos ir daudz tauku. Tā tas ir, taču avokado satur nepiesātinātās taukskābes, kas ir veselīgas un veicina vielmaiņu.
  • Sarežģītība: vienkārši
  • Porcijas: 2
  • Pagatavošanas laiks: 30min.

Lasis ar kartupeļu-cukurzirnīšu pākšu salātiem

Salātu pagatavošanas ideja aizgūta no Zvaigzne ABC grāmatas 500 salātu receptes. Taču receptē ieviesām zināmas korekcijas.

Reklāma

Top receptes

Seko mums

        
      

Seko mums

        
      

Pierakstīties jaunumiem

Partneri