Ābolu daiviņas ar krēmu un cepumiem
Sastāvdaļas
- 6-8 lieli āboli
- 250g svaigais siers
- 200g smilšu cepumi
- 1/2 gl. pūdercukurs
- 1 ēd.k. kakao pulveris
- 1/2 tējk. kanēlis
Lielisks deserts un veids, kā mazajam kārumniekam nodrošināt papildu vitamīnu devu.
Pagatavošana 6 porcijas
1
Krējuma sieru ar karoti sajaukt ar pūdercukuru, kanēli un kakao. Cepumus sasmalcināt drupačās. Ābolus nomizot un sagriezt daiviņās.
2
Uz šķīvja servē šādi - vienā trauciņa liek saldo mērci, otrā trauciņā cepumu drupačas un apkārt kārto ābolu daiviņas. Ēdot ābolu daiviņu vispirms pamērcē mērcē, pēc tam cepumos.