Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ābolu daiviņas ar krēmu un cepumiem

Sastāvdaļas
  • 6-8 lieli āboli
  • 250g svaigais siers
  • 200g smilšu cepumi
  • 1/2 gl. pūdercukurs
  • 1 ēd.k. kakao pulveris
  • 1/2 tējk. kanēlis
Lielisks deserts un veids, kā mazajam kārumniekam nodrošināt papildu vitamīnu devu.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Krējuma sieru ar karoti sajaukt ar pūdercukuru, kanēli un kakao. Cepumus sasmalcināt drupačās. Ābolus nomizot un sagriezt daiviņās.
2
Uz šķīvja servē šādi - vienā trauciņa liek saldo mērci, otrā trauciņā cepumu drupačas un apkārt kārto ābolu daiviņas. Ēdot ābolu daiviņu vispirms pamērcē mērcē, pēc tam cepumos.

Pievienot komentāru

Deserti