Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
A slice of apple cake and cup of tea. Soft focus

Ābolu kūka Rudens

Sastāvdaļas
  • 5 - 6 lieli āboli
  • 11 ēd.k. miltu
  • 11 ēd.k. cukura
  • 4 olas
  • 2 glāzes piena
  • 6 - 8 ēd.k. skāba ievārījuma
  • sviests formas ieziešanai
Ļoti garšīga ābolu kūka un ļoti interesanta pagatavošanas recepte. Kādam var šķist ka pagatavošanas procesā ieviesusies kļūda, bet nē. Sekojiet instrukcijai un viss izdosies!

Pagatavošana

1
Bļodā sajauc miltus ar cukuru.

Citā bļodā uzputo pienu ar olām.

Ābolus nomizo, iztīra sēklas un sagriež daiviņās.

Formu ieziež ar sviestu.
2
Formā ieber 1/3 no miltu maisījuma, tad liek ābolu slāni, 3 ēdamkarotes ievārījuma, atkal 1/3 miltu maisījuma, ābolus, atlikušo ievārījumu un beigās uzber atlikušos miltus. Pārliekiet ar vēl vienu āblu slāni.

Pārlej ar olu un piena maisījumu un pakustina formu, lai piens vienmērīgi izplūst.

Cep 180 grādos līdz gatavībai - no 45 minūtēm līdz stundai.

Pievienot komentāru

Kūkas