Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Ābolu "medus"

Sastāvdaļas
  • 2,5 kg āboli
  • 1 bundž. iebiezinātais piens ar cukuru
  • 200 ml ūdens
Šis deserts, viennozīmgi, priecēs gan lielus, gan, īpaši, mazos saldummīļus. Turklāt, nogaršot to vajadzētu ikvienam! No receptē minētā produkcijas daudzuma iegūsiet četras 500ml burciņas.

Pagatavošana

1
Ābolus nomizo, izgriež serdi un sagriež šķēlītēs. Ābolus pārliek katlā ar biezu apakšu, pievieno ūdeni un uzvāra. Ābolus vāra tik ilgi, kamēr tie sāk jukt ārā. Atdzesē līdz istabas temperatūrai.
2
Ābolus sablendē, pievienojot iebiezināto pienu. Piena daudzums atkarīgs no ābolu skābuma, tāpēc var gadīties, ka kondensēto pienu pievienot vajadzēs vairāk, taču visu nosaka jūsu vēlmes - šeit ir iespēja variēt.
3
Ja vēlaties ābolu "medu" uzglabāt ilgāk, tad burciņas jāsterilizē un jāaizvāko.
4
Lai labi garšo!

Pievienot komentāru

Konservēšana