Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ābolu un jogurta dzēriens

Sastāvdaļas
  • 400 g turku vai grieķu jogurts
  • 1-2 āboli
  • ½ citrona sulas
  • ½ apelsīna sulas
  • 2 ēd. k. pūdercukura
Kad pirmo reizi (1885. gadā) tika lietots termins milkshake jeb piena kokteilis, tas bija alkoholisks viskiju saturošs dzēriens. Mēs šoreiz padalīsimies ar bezalkoholiska dzēriena recepti.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Nomizojiet un sagrieziet ābolus kubiņos. Ielieciet ābolu kubiņus, cukuru, apelsīnu sulu un citrona sulu blenderī. Blendējiet, līdz āboli sablendēti viendabīgā masā. Pievienojiet jogurtu un sablendējiet vēlreiz.

Pasniedziet dzērienu augstās glāzēs vai dziļos šķīvjos kopā ar sausiņiem vai sasmalcinātiem mandeļu cepumiem.
2
Ja jums netīk biezi dzērieni, jūs to variet mazliet atšķaidīt ar aukstu pienu.
3
Avots - lindahls.lv

Pievienot komentāru

Bezalkoholiskie dzēr.