Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Alū marinēta cūkgaļas karbonāde ar darzeņiem

Sastāvdaļas
  • 6 jaunie kartupeļi
  • 2 jaunie burkāni
  • 2 vārītas bietes
  • 4-6 šampinjoni
  • 2 gb. cūkgaļas karbonādes (ar kaulu)
  • 100ml ābolu medalus
  • 3 ēd.k. olīveļļa
  • 2 ēd.k. maigas sinepes
  • 3 ķiploka daiviņas
  • kaltēts baziliks un timiāns
  • sāls

Pagatavošana 2 porcijas

1
Kartupeļus un burkānus kārtīgi nomazgā un sagriež daiviņās. Sēnes sagriež uz pusēm vai četrās daļās. Bietes nomizo (ja nepieciešams) un sagriež daiviņās.
2
Bļodā sajauc alu ar sinepēm, kaltētiem zaļumiem un sasmalcinātiem ķiplokiem. Šajā marinādē iemarinē dārzeņus un gaļu. Atstāj uz 1 stundu marinēties. Lai bietes neiekrāso pārējos dārzeņus, iesakam bietes marinēt atsevišķā bļodā.
3
Dārzeņus un gaļu pārliek cepešpannā, pārlej ar olīveļļu, pārkaisa ar sāli un cep 180 grādos apm. 45 min. Lai dārzeņi un gaļa nedegtu, var ik pa brīdim pārliet ar pāris karotēm marinādes.
4
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni