Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Arbūza salāti ar fetas sieru

Sastāvdaļas
  • arbūzs
  • salātu lapas (vēlams dažādas šķirnes salāti)
  • Fetas siers
  • Balzamiko etiķis
  • sāls/pipari pēc garšas
  • olīveļļa
Arbūza dzimtene ir Āfrika. Arbūzus ēd svaigus, sālītus, izmērcētus cukura sīrupā. Karsējot arbūzu sulu, iegūst arbūzu medu, bet mēs šodien pagatavosim gardus un vieglus salātus.

Pagatavošana

1
Arbūzs ir jāiztīra no kauliņiem un jāsagriež. Fetas sieru sagriež tāpat kā arbūzu. Salātlapas nomazgā un apžāvē.
2
Visu kārto uz šķīvja vai bļodiņā un pārlej pāri ar mērci, kas pagatavota no olīveļļas un Balzamiko etiķa. Pārkaisa ar sāli un pipariem un pārlej vēl ar arbūzu mērci. Arbūza šķēlītes priekš mērces sasmalcina putriņā blenderī.

Pievienot komentāru

Salāti