Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Roasted potato with sauce and blood sausage on plate, selective focus

Asins desiņas ar Balzamiko

Sastāvdaļas
  • 4 lieli kartupeļi
  • 8 asins desiņas
  • 2 ēd.k. medus vai kļavu sīrupa
  • 1 ēd.k. balsamico etiķa
  • 2 tējk. sinepes
  • 1 tējk. tomātu pastas
  • &nbsp
  • Mērcei:
  • 8 ēd.k. mājas majonēzes vai krējuma
  • 2 ēd.k. sinepes
  • 3 ēd.k. smalki sakapātu loku
  • sāls un svaigi malti pipari
Pastāv maldīgs (lasīt nepareizs) priekšstats, ka asins desiņas ir vienkāršs un necils produkts. Pareizi pagatavojot tās novērtēs pat visprasīgākais gardēdis.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Nomazgātus kartupeļus ielikt folijā, apslacīt ar nedaudz eļļas. Tad apkaisa dāsni ar sāli un melnajiem pipariem. Ietīt katru kartupeli dubulta biezuma folijā un cept uz grila apmēram 1 stundu.
2
Sajauc kļavu sīrupu, etiķi, sinepes un tomātu pastu. Apsmērē ar šo marinādi desiņas un cep uz grila vai pannā ik pa brīdim apgriežot. Desiņas ir pa brīdim apsmērē ar marinādi. Tikmēr sajauc mērces sastāvdaļas mazā bļodā.
3
Izņemt kartupeļus no folija. Katru kartupeli iegriezt un pārliet ar majonēzes vai krējuma mērci. Pasniedz ar desiņām un lapu salātiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni