Āzijas nūdeļu salāti ar vistu
Sastāvdaļas
- 100g sarkanie kāposti
- 100g ķīniešu kāposti
- 2 burkāni
- 2 grilētas vai kūpinātas vistas filejas
- 125g olu nūdeles
- 2 ed.k. rieksti
- 1 ēd.k. sezama sēkliņas
- Mērcei:
- 5 ēd.k. sojas mērce
- 5 ēd.k. rīsu etiķis
- 3 ēd.k. eļļa
- 2 ēd.k. sezama eļļa
- 1 ēd.k. cukurs
- 1 ēd.k. rīvēta ingvera sakne
- 2 ķiploka daiviņas
- pipari
Šiem salātiem piemīt visas svarīgākās īpašības, lai šo recepti izmēģinātu arī jūs - tie ir viegli pagatavojami un ļoti garšīgi. Kādi vēl nepieciešami argumenti? :) Lai labi garšo!
Pagatavošana 4 porcijas
1
Visas mērces sastāvdaļas sajukt kopā.
2
Dārzeņus sagriezt tievās garās strēmelītēs, pārlikt lielā salātu bļodā, pārliet ar mērci un samaisīt. Vistas gaļu saplūkāt ar rokām. Nūdeles pagatavot atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
3
Vistas gaļu un nūdeles iejaukt salātos. Dekorēt ar sezama sēkliņām un sakapātiem riekstiem.