Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Beet cream soup with roquefort and croutons, selective focus

Biešu krēmzupa ar zilo sieru

Sastāvdaļas
  • 500g tvaicētas bietes
  • 100g saldais krējums
  • 100g zilais siers
  • 20g rozmarīns
  • grauzdēta maize
  • galda etiķis 9%
  • cukurs
  • sāls
Zilos jeb blue sierus, nu jau iecienījuši arī gardēži mūsu platuma grādos. Citi šo sieru uzskata par dīvainu un baidās pat nogaršot. Vēlamies piedāvāt recepti, kurā tieši zilais siers sniedz īsto noti un aromātu ēdienam.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Bietes ne pārāk smalki sagriež un salbenderē. Masu ielej katlā, pievieno 0,5l ūdens. Kad masa ir uzvārījusies pievieno saldo krējumu, smalcinātu rozmarīnu, pēc garšas sāli, cukuru un etiķi.
2
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zilo sieru un maizes grauzdiņiem.

Pievienot komentāru

Zupas