Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biešu tiramisu

Sastāvdaļas
  • 4 vārītas bietes
  • 100g Fetaki siera
  • 2-3 ēd.k. krējuma
  • 1-2 ķiploka daiviņas
  • 6 maizes šķēles
  • sāls
Par galda biešu dzimteni uzskata seno Babiloniju. Sengrieķu valodā tās dēvēja „seuklon”. Nu galda bietes tiek audzētais vai katrā pasaules malā. No bietēm var pagatavot ne tikai salātus. Piedāvājam nobaudīt šo biešu tiramisu.

Pagatavošana 6 porcijas

1
Bietes sagriezt palielos gabalos un sablenderēt ar krējumu un sieru. Pēc garšas pievienot sāli.
2
Maizes šķēles sagriezt kubiņos. Pannā uzkarsēt eļļu un ātri apcept saspiestus ķiplokus. Ķiplokus izvākt un 2 min. apcept maizes kubiņus.
3
Glāzītēs kārto slāņiem maizi un biešu mērci.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni