Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Biezpiena deserts ar zemeņu mērci

Sastāvdaļas
  • 200g biezpiena
  • 150g liesa jogurta
  • 150ml piena 0.5%
  • 10g želatīna
  • 1 vaniļas pāksts
  • saldētas zemenes
  • pūdercukurs pēc garšas
Ļoti viegls un gaisīgs deserts. Šis ir lielisks veids kā sevi palutināt arī cilvēkiem kuri seko līdz savam svaram.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Želatīnu uzbriedināt un izšķīdināt pienā - visu darīt pēc instrukcijas uz iepakojuma. Tikai pienu nekādā gadījumā nevārīt!

Biezpienu un jogurtu kopā sablendēt. Pievienot pienu ar želatīnu un vaniļas pāksts saturu. Pievienot pūdercukuru un vēlreiz sablendēt.

Silikona formiņas noskalot ar aukstu ūdeni, piepildīt tās ar biezpiena masu, ievietot ledusskapī līdz masa ir pilnībā sastingusi.

Zemenes atkausēt, pievienot pēc garšas pūdercukuru un sablendēt.

Uz šķīvja uzliet zemeņu mērci un tai pa virsu izkārtot biezpiena figūriņas. Figūriņas vieglāk izņemt no formiņām, ja formiņas apakšu uz 20-30 sekundēm iegremdēt karstā ūdenī.
2
Avots - laperla-foto.livejournal.com

Pievienot komentāru

Deserti