Biezpiena krēms ar grauzdētām auzu pārslām
Sastāvdaļas
- 200 g biezpiens
- 6 ēdk. auzu pārslas
- 3 ēdk. turku/grieķu jogurts
- 3 ēdk. brūnais cukurs
- 2 ēdk. vaniļas sīrups
- svaigas ogas (kādas garšo un ir pieejamas)
Šis vienkārši pagatavojamais biezpiena krēms priecēs pat visprasīgāko gardēdi. Turklāt tas arī vizuāli tas izskatās labi un bagātinās jabkura mēroga svinību galdu.
Pagatavošana 2 porcijas
1
Auzu pārslas uz sausas pannas apgrauzdē ar cukuru.
2
Biezpienu sablendē ar jogurtu un sīrupu viendabīgā masā. Pievienot pusi no grauzdētām auzu pārslām un nolikt uz 15-20 min. ledusskapī, lai auzu pārslas uzbriest.
3
Krēmu salikt deserta trauciņos un pārkaisīt ar atlikušām auzu pārslām. Dekorēt ar svaigām ogām pēc izvēles.