Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biezpiena rulete no ķīniešu kāposta

Sastāvdaļas
  • 1 ķīniešu kāposts
  • 300 g biezpiens
  • 1 sarkanā paprika
  • 1 dzeltenā paprika
  • 2 ķiploka daiviņas
  • dilles
  • pētersīļi
  • baziliks
  • zaļie lociņi
  • sāls, pipari pēc garšas
Biezpiens ir ļoti universāls produkts. To var kombinēt ar visdažādākajām piedevām. Šoreiz ar ķīniešu kāpostu. Lieliska un viegla uzkoda!

Pagatavošana

1
Papriku nomazgāt, iztīrīt no sēklām uz sagriezt kubiņos. Ķiplokus notīrīt un smalki sakapāt. Zaļumus smalki sakapāt. Biezpienu saspaidīt ar dakšiņu, sajaukt ar zaļumiem, papriku un ķiplokiem un ielikt ledusskapi uz minūtēm 30.
2
Kāpostam nogriezt "dupsi". Izrullēt aptuveni pusi no kāpostgalvas kustībā no sevis tā, lai lapiņas būtu uz galda viena otrai virsu kā zvīņas. Pārējo mēs izmantojam citās receptēs. Uz lapām salikt biezpienu, izlīdzināt un sarullēt atpakaļ ai veidojas rulete.
3
Ietīt plēvē un ievietot ledusskapī minimums uz 1,5 stundām. Ruleti sagriezt apmēram 1,5 cm biezas šķēlēs.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni