Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Biezpiena sacepums ar rozīnēm

Sastāvdaļas
  • 900 g biezpiena
  • 1 glāze izsijātu miltu, kam pievienota šķipsniņa cepamā pulvera
  • 3 olas, viegli saputotas
  • 80 g cukura (var mazāk vai vairāk pēc garšas)
  • 0.5 tējk. vaniļas cukura
  • sauja rozīņu
Ar šo recepti sākam jaunu rubriku "Blogeri gatavo". Katru ceturtdienu publicēsim kādu recepti, kura mūs būs uzrunājusi apskatot blogeru piedāvātās receptes. Šoreiz recepte atrasta Latvijas blogā Lindas Virtuve

Pagatavošana 6 porcijas

1
Uzkarsē cepeškrāsni uz 190C.
2
Biezpiena lielākos gabalus saspaida ar karoti. Pievieno saputotās olas, pievieno cukuru, vaniļas cukuru un miltus. Samaisa vai viegli sablendē (galvenais ar blenderi nepārcensties, jo tad var zaudēt biezpiena struktūru!). Beigās pievieno rozīnes un kārtīgi izmaisa.
3
Iegūto biezpiena masu liek cepamtraukā – es ņēmu kvadrātformas pannu (20 cm viena mala). Liek cepeškrāsnī un cep, kamēr biezpiens no virspuses kļūst skaisti zeltaini brūns!

4
Mūsu izmaiņas. Mēs izmantojām virtuves kombainu un tāpēc neko neputojām un nesmalcinājām. Visu izdarīja kombains. Rozīņu vietā likām klāt kaltētas dzērvenes. Un pasniedzām ar dzērveņu mērci, nevis ķīseli, kā iesaka Linda.

Pievienot komentāru

Deserti