Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Burgers ar asajām bietēm

Sastāvdaļas
  • 4 burgera maziītes
  • 500g maltā gaļa
  • 8 ēd.k. bietes asā maarinādē
  • 1/2 sīpols
  • 8 ēd.k. krējums
  • 2 tējk. mārrutki
  • smalki sakapāti zaļumi
  • olīveļļa
  • sāls, svaigi malti pipari
Bietēs ir daudz bioloģiski un fizioloģiski aktīvu vielu – tauki, ogļhidrāti, olbaltumi, vitamīni un, kas protams nav mazsvarīgi, bietes ēdienam piešķir īpasu garšu. Šajā receptē, lai arī bietas kalpo kā piedeva, garšu simfonijā tās spēlē "pirmo vijoli" .

Pagatavošana 4 porcijas

1
Gaļu sajaukt ar smalki sakapātiem sīpoliem, pievienot pēc garšas sāli un piparus un kārtīgi samīcīt. Izveidot četras vienādas kotletes. Pannā uzkarsēt mazliet eļļas un apcept kotletes no abām pusēm.
2
Krējumu sajaukt ar mārrutkiem un zaļumiem. Maizītes sagriezt uz pusēm un apakšējo daļu iesmērēt ar mērci. Pa virsu uzlikt bietes un kotleti. Vēlreiz pārliet ar mērci un apsegt ar otru maizītes pusi.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči