Cāļa filejas gabaliņi ar bekonu
Sastāvdaļas
- 2 iep. "Maigie" cāļa gaļas filejas gabaliņi
- 300g bekons
- 2 ēd.k. Balzamiko krēms
- 1 ēd.k. aveņu džems
Uzburam ainiņu - maigā vistas fileja laižas ugunīgā dejā ar misteru bekonu.... Vēlaties stāsta turpinājumu?:) Izlasiet recepti un kuriniet grilu!
Pagatavošana 6 porcijas
1
Bekonu sagriež mazākos gabalos (piem. uz pusēm) un aptin katru filejas gabalu ar bekonu. Gaļu sadur uz iesmiem.
2
Balzamiko krēmu sajauc ar aveņu džemu.
3
Gaļu cep uz grila, ik pa brīdim apgrozot un apsmērējot ar pagatavoto mērci. Pirms pasniegšanas vēlreiz pārsmērē ar mērci.