Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cepta asara fileja ar dārzeņiem

Sastāvdaļas
  • 400g asara fileja
  • 1/2 citrona sula
  • 2 tējk. franču sinepes
  • 200g patisoni
  • 200g kabacis
  • 200g paprika
  • 100ml baltvīns
  • sāls, pipari
Šad un tad minam, ka arī mājās var pagatavot īpaši gardus ēdienus, kuri pilnīgi mierīgi varētu pretendēt uz iekļaušanu smalka restorāna ēdienkartē. Šis ir viens no tiem.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Asara filejas iemarinēt svaigi spiestā citornu sulā un sinepēs. Atstāt iemarinēties uz 10 min.
Patisonus sagriezt šķēlītēs. Papriku iztīrīt no sēklām un sagriezt strēmelītēs.
2
Pannā uzkarsēt eļļu un uzcept tajā zivju fileju no abām pusēm. Zivi pārlikt bļodā. Tajā pašā pannā apcept dārzeņus, apm. 5 min. Pievienot vīnu un sautēt līdz dārzeņi ir gatavi. Pievienot pēc garšas sāli un piparus un pēc nepieciešamības var pieliet vēl mazliet ūdeni.
3
Uz sķīvjiem sakāŗtot zivs filejas un pa virsu uzlikt dārzeņus. Pasniedz uzreiz, pārkaisot ar svaigiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni