Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cepta cūkgaļa ar sojas mērci un laima sulu

Sastāvdaļas
  • 500g cūkgaļas fileja
  • 2 vidēji lieli sīpoli
  • 1 čili pipars
  • 2 ēd.k. cukurs
  • 2 ēd.k. sojas mērce
  • 1/2 laims
  • 2 ēd.k. augu eļļa
  • sāls
Gaļa un gaļas produkti ir viens no galvenajiem olbaltumvielu avotiem uzturā. Gaļa satur vērtīgas, organismā labi izmantojamas uzturvielas. Piedāvājam jums vēl vienu vienkārši pagatavojamu un garšīgu cūkgaļas pagatavošanas recepti.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Cūkgaļu sagriezt plānās strēmelītēs. Sīpolus sagriezt ripiņās. Čili piparu sagriezt ripiņās. Ja vēlaties ēdienu mazāk asu, tad izņemiet piparam sēklas.
2
Pannā uzkrsēt eļļu un apcpet sīpolus līdz tie kļūst zeltaini. Pievienot čili piparus, gaļu un cept vel 4-5 min. Samazināt uguni, pievienot sojas mērci, cukuru, sāli un svaigi spiestu laima sulu. Sautēt vēl 5 min.
3
Pasniedz ar rīsiem.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni