Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Fried fish with sauce. Selective focus

Ceptas reņģītes mīklā

Sastāvdaļas
  • 600 g reņģes
  • 200 g milti
  • 200 ml alus
  • 2 olas
  • olīveļļa
  • sāls un svaigi malti pipari
Ceptas un marinētas reņģes jau zinām. Šoreiz tās cepam mīklā.

Pagatavošana

1
Olu baltumus atdalīt no dzeltenumiem. Dzeltunumus sajaukt ar miltiem, pievienot sāli un piparus. Pamazam pieliet alu, visu sajaukt līdz viendabīgai masai. Pievienot sinepes. Olu baltumus uzputot atsevišķi stingrās putās un uzmanīgi iecilāt jau gatavā mīklā.
2
Iztīrītas reņģes iemērkt mīklā un cept 4-5 min eļļā. Izlikt uz papīra dvielīša lai notek liekie tauki. Pasniedz ar sinepju mērci.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni