Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Whole roasted chicken on wooden board, selective focus

Cepts cālis ar kūpinātu papriku

Sastāvdaļas
  • 1 cālis (apm. 700-800g)
  • 3-4 zariņi svaigs oregano vai rozmarīns
  • 1 ēd.k. kūpināta paprika
  • 2 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, pipari
Garšo vistas gaļa? Noteikti izmēģiniet šo recepti. Vienkārši pagatavot - neiespējami aizmirst!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem.
Cāli noskalot un nosusināt, izmantojot papīra dvieļus. Cāļa iekšpusi ierīvēt ar sāli, svaigi maltiem pipariem un ielikt iekšpusē rozmarīna zariņus.

Kūpinātu papriku saberzt ar eļļu un ierīvēt cāli pilnībā. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Sasiet cālim kājas ar kulināro diegu.
2
Cāli cept cepeškrāsnī līdz gatavībai, apm. 50 min.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni