Cepts cālis ar noslēpumu

Cepts cālis ar noslēpumu

Šoreiz pagatavosim cāli ar noslēpumu – piepildīsim cāli netradicionālā veidā, iekārtojot cālim pildījumu zem ādas.
To nav nemaz tik sarežģiti paveikt, jo vistas āda viegli atdalās no gaļas. Sviests padarīs gaļu sulīgāku, bet bekons cāļa gaļai piedos dūma aromātu. Pasakaina maltīte. Noteikti izmēģiniet šo recepti!

Receptes vērtējums

  • (5 /5)
  • (2 novērtējuši)

Pieslēdzies ar kādu no sociālajiem tīkliem un izveido savu recepšu izlasi!

Draugiem.lv pase


Par autoru

bonappetit.lv

Receptes, turklāt pārbaudītas receptes. Tās papidinam katru dienu. Ēdienu un dzērienu receptes, padomi un ieteikumi, noderīgi raksti un aktuāla informācija.

Tevi varētu interesēt arī:

Privātuma izvēles centrs

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?