Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cepts sendvičs ar sarkano sieru

Sastāvdaļas
  • 4 maizes šķēles
  • 200g cepta vai vārīta gaļa
  • 200g sarkans siers
  • sviests
  • sāls, svaigi malti pipari
Sendviča jeb pildītās sviestmaizes radītājs sers Džons Montegjū uzskatīja, ka īstam sendvičam jābūt bez garozas un sagrieztam trīsstūrīšos. Vai sekot sendviča radītāja instrukcijai, tas paliek pilnīgi katra paša ziņā, bet noteikti ir vērts pagatavot vēl vienu garšīgu pildīto sviestmaizi.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Maizes šķēles apsmērēt ar sviestu no vienas puses. Maizi liek uz pannas ar apsmērēto daļu uz leju. Pārkaisa ar rīvētu sieru un uzliek sagrieztu šķēlītēs gaļu. Apsedz ar otru maizes šķēli ar apsmērēto pusi uz augšu. Tikko apakša ir apcepusies, maizīti apgriezt riņķi un cept līdz arī otra puse ir zeltaini-brūna.
2
Maizi sagriezt uz pusēm un pasniegt ar pikantu mērci vai kečupu.

Pievienot komentāru

Burgeri & sendviči