Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cūkgaļa zaļajā marinādē

Sastāvdaļas
  • 700g cūkgaļas karbonāde
  • sāls, pipari
  • Marinādei:
  • pētersīļi
  • piparmētras
  • kinza
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • olīveļļa
Cūkgaļa ir viena no visvairāk pirktākajām gaļām Latvijā. Un iespējams, ja uzskaitītu tās pagatavošanas veidus, mēs iegūtu vērā ņemamu skaitli. Un katra jauna ēdiena pagatavošanas receptes priecē ikvienu gardēdi. Tāpēc piedāvājam, parbaudītu un vienkāršu veidu cūkgaļas karbonādes pagatavošanā.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Pētersīļu, piparmētras un kinzas lapiņas ielikt blenderī. Pievienot ķiplokus un olīveļļu un visu sablendēt. Pētersīlu, piparmētras un
2
Gaļu sagriezt apm. 1,5 cm biezās šķēlēs, ielikt bļodā. Pārliet ar marinādi un samaisīt, lai visa gaļa būtu noklāta ar marinādi un atlikt uz 2 stundām marinēties.
3
Uzkarsēt pannu un uzcept gaļu līdz tā ir gatava. Pašās beigās pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piaprus.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni