Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cūkgaļas karbonāde ar aroniju mērci

Sastāvdaļas
  • 8 cūkgaļas karbonādes šķēles
  • 1 gl. aronijas
  • 1/2 gl. vistas buljons
  • 4 ēd.k. Balzamiko
  • 2 ēd.k. medus
  • rīvēts muskatrieksts
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
Ļoti daudz un dažādu garšas variāciju mēs varam sasniegt izmantojot konkrētus produktus, tikko kādu no tiem mēģinam aizstāt - īsti labs rezultāts nesanāk. Šī ēdiena svarīgākā sastāvdaļa ir aronijas. Tieši aronijas pirsķir ēdienam īpašo toni.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Gaļu izklapēt. Pannā uzkarsēt eļļu un uzcept karbonādes, pārkaisot ar sāli un svaigi maltiem pipariem. Gaļu noliek uz 15-20 min "atpūsties".
2
Pagatavot mērci. Mērces katliņā iebērt ogas, pievienot Balzamiko, medu, rīvētu muskatriekstu un buljonu. Vārīt, līdz mērce sabiezē, apm. 20 min.
3
Gaļu pasniedz ar tikko pagatavotu mērci.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni