Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
ceturtdiena, 18. aprīlis
Shutterstock

Cūkgaļas šašlika sautējums ar jaunajiem dārzeņiem

Sastāvdaļas
  • 1 spainīts šašlika
  • 700g jaunie kartupeļi
  • 250g jaunie burkāni
  • 200g nolobīti zaļie zirnīši
  • 700ml vistas buljons
  • 1 sīpols
  • 3 ķiploka daiviņas
  • sviests
  • pētersīļi
  • sāls, pipari
Arī ierastajam vasaras produktam šašlikam ir vairākas pagatavošanas iespējas. Ja vēlaties pagatavot kārtīgu maltīti, sekojiet norādījumiem receptē un, lai labi garšo!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Šašliku sagriezt mazākos gabalos, ja gaļas gabali ir pārāk lieli.
2
Sīpolu un 2 ķiploku daiviņas nomizot un sasmalcināt. Burkānus un kartupeļus nomazgāt. Burkānus sagriezt pabiezās šķēlēs.
3
Katlā ar biezu apakšu izkausēt sviestu un ātri apcept šašliku. Ar šumkaroti gaļu izņemt un tur pat apcept sīpolus un ķiplokus. Pievienot burkānus un apcept arī tos. Pievienot buljonu, gaļu un kartupeļus, apsegt ar vāku un uz nelielas uguns sautēt apm. 30 min.
4
Pašās beigās pievienot zaļos zirnīšus un pēc pāris minūtēm uguni izslēgt. Pievienot sasmalcinātus pētersīļus un atlikušo ķiploka daiviņu, apsegt ar vāku un uz 10 min. atstāt ievilkties.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni