Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv

Dārzeņi alus marinādē

Sastāvdaļas
  • 500ml gaišais "Latgales alus"
  • 200ml ābolu etiķis
  • 300g svaigs gurķis
  • 300g paprika
  • dilles
  • 2 ēd.k. sāls
  • 1 ēd.k. cukurs
  • 1 ēd.k. melnie pipari
  • 10 smaržīgo piparu graudiņi
Šī pārbaudītā recepte neliks vilties, pat visprasīgākajam gardēdim. Izmēģiniet šo recepti arī jūs!

Pagatavošana

1
Katlā ielej alu, pievieno etiķi, sāli, cukuru un sasmalcinātus melnos piparus. Uzkarsē un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
2
Gurķus nomazgā, sagriež šķēlēs. Papriku nomazgā, izņem sēklas un sagriež šķēlēs. Dārzeņus kārto traukā, pamīšus ar dillēm,pārlej ar marinādi, pievieno smaržīgos piparus. Trauku liek ledusskapī uz 24 stundām marinēties.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni