Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dārzeņu zupa ar liellopa gaļu

Sastāvdaļas
  • 700-800g liellopa gaļa
  • 200g svaigi šampinjoni
  • 4 selerijas kāti
  • 2 burkāni
  • 3cm svaiga ingvera sakne
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 liels puravs
  • 1 ēd.k. eļļa
  • 3-4 smaržīģie piparu graudi
  • sāls
Šīs zupas recepte īpaši noderēs tiem, kuri seko līdz savam svaram un domā par veselīgu uzturu. Sēņu sezonā šīs zupas pagatavošanai iesakām izmantot svaigas meža sēnes, piemēram gailenes. Lai labi garšo!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Gaļu noskalot un ielikt katlā. Pārliet ar aukstu ūdeni, pievienot piparus, balto purava daļu, ingveru un saspiestas ķiploka daiviņas un sautēt 1,5 stundas multivārāmajā katlā režīmā "Sautēšana". Pēc 1,5 stundām gaļu izņemt un sagriezt mazākos gabalos, buljonu nokāst.

Atlikušo zaļo purava daļu, selerijas un burkānus sagriezt pēc iespējas tievākos salmiņos. Šampinjonus sagriezt šķēlītēs. Pannā uzkarsēt eļļu un apcept burkānus un selerijas. Tīru buljonu pārliet atpakaļ katlā, pievienot sāli. Katlā pārlikt apceptus dārzeņus, pievienot šampinjonus, puravus, gaļu un sautēt vēl 10 min.
2
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Zupas