Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dedzinošais paniņu kokteilis

Sastāvdaļas
  • 1l paniņas
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • 6 selerijas kāti
  • 2 ēd.k. garšvielu maisījums "Ragāres"
  • dedzinošais garšvielu maisījums "Ragāres"
  • sāls
Paniņām ir izteikti diētiskas īpašības, jo tām ir ļoti zems tauku saturs. Tās labvēlīgi ietekmē gremošanas, elpošanas un centrālo nervu sistēmu darbību. Paniņās esošā pienskābe nodrošina skābu vidi gremošanas orgānos, kas nepieciešama to normālai darbībai. Piedāvājam šo recepti, kas sniedz iespēju dažādot ierasto paniņu garšu.

Pagatavošana 4 porcijas

1
No selerijas kātiem izspiest sulu.
Rekomendējam izmantot lēnās gaitas sulu spiedi
Paniņas sajaukt ar sasmalcinātiem ķiplokiem, garšvielām, selerijas sulu un sablendēt. Pēc garšas pievienot sāli un dedzinošo garšvielu maisījumu, apmaisīt.
2
Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Bezalkoholiskie dzēr.