Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Desiņas bekona apvalkā

Sastāvdaļas
  • 10 desiņas
  • 10 bekona šķēles
  • 1 ēd.k. eļļas apsmērēšanai
  • timiāns
  • rozmarīns
  • svaigi malti pipari
Pēc šīs receptes ļoti garšigas sanāk pat pašas vienkāršākās desiņas. Bet ja jums būs desiņas no īstas gaļas, rezultāts būs vienkārši fantastisks! Un av svarīgi no kādas gaļas - vistas, cūkgaļas vai jēra gaļas - šajā gadījumā der viss!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Timiāna un rozmarīna lapiņas noņemt no kātiņiem, smalki sakapāt un kopā ar pipariem apcept uz sausas pannas 1-2 minūtes. Tā smaržas un garšas būs spēcīgākas. Desiņas apsmērēt ar eļļu un pārkaisīt pāri apceptās garšvielas, lai desiņas būtu pilnīgi noklātas ar garšvielām. Katru desiņu ietīt bekona šķēlē un sastiprināt ar koka irbulīti.
2
Cept uz karstām oglēm 5-8 minūtes atkarībā no desiņu resnuma.

Pievienot komentāru

Grilam