Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etiķī sautētu pupiņu salāti

Sastāvdaļas
  • 500g novārītas pupiņas
  • 2 ēd.k. etiķis
  • 1 sīpols
  • 3 ēd.k. turku/grieķu jogurts
  • 1 ēd.k. franču sinepes
  • svaigi zaļumi
  • sāls
Mērcējot pupiņas ūdens temperatūra nedrīkst pārsniegt 15 grādus , pretējā gadījumā pupiņas sāks rūgt un pēc tam slikti izvārās.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Pupiņas ieber katlā ar biezu apakšu, pārlej ar 1/2 gl. ūdens un pievieno etiķi. Sautē, kamēr pupiņas sāk jukt ārā.
2
Atdzesētas pupiņas samaisa ar sīki sakapātiem sīpoliem, pievieno jogurtu un sinepes, samaisa. Pēc garšas pievieno sāli.
3
Pasniedz pārkaisot ar smalki sakapātiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Pupas & graudi