Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fenheļa zupa

Sastāvdaļas
  • 1 fenhelis
  • 2-3 kartupeļi
  • 1 iep. kausētā siera "Dzintars"
  • zaļumi
Fenhelis ir ļoti aromātisks augs. Fenheli izmanto ne tikai kulinārijā, bet arī medicīnas vajadzībām. Fenhelis ir viena no galvenajām absinta sastāvdaļām. Intriģējoši, vai ne?

Pagatavošana 2 porcijas

1
Fenheli un kartupeļus sagriež ripiņās un apcep pannā. Pārliek katliņā un pārlej ar ūdeni vai buljonu (daudzums pēc izvēles - cik biezu grib). Vāra līdz kartupeļi ir mīksti. Pašās beigās pieliek kausēto sieru. Tālāk var vai nu sablendēt, vai nu ar kartupeļu stampiņu sastampāt.
2
Pasniedz ar rīvētu Parmezānu, apceptu kūpinātu gaļu un zaļumiem.

Pievienot komentāru

Zupas