Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forele ar krējumu un ingveru

Sastāvdaļas
  • 2 foreles (apm. 300g katra)
  • 4 ēd.k. krējums
  • ingvera sakne
  • sāls
Ja jums nav pieejama forele, šādi var pagatavot jebkuru zivi. Ingvera sakne sniedz zivij nedaudz pikantu toni, bet krējums padara ēdienu maigu. Dažādu garšu un izjūtu rotaļa.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Foreli izķidāt, notīrīt zvīņas un ierīvēt ar sāli no ārpuses un iekšpuses. Ingvera sakni notīrīt un sagriezt šķēlītēs. Ingveru sapildīt zivs vēderā.
2
Zivis apsmērēt ar krējumu, ietīt cepamā papīrā vai folijā un cept iepriekš uzkarsētā krāsnī 180 grādos apm. 20 min. Tad pavērt papīru vaļā un cept krāsnī vēl 10 min.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni