Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Spāņu aukstā zupa - gaspačo ar vistu

Sastāvdaļas
  • 1 iep. cāļa fileja maigā marinādē
  • 1 kg tomāti
  • 1 sīpols
  • 2 svaigi lauku gurķi
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 pāksts čili pipars
  • 3 ēd.k. olīveļļa
  • 3 ēd.k. etiķis
  • 2 saujas rīvmaize
  • laims
  • sāls, pipari
  • zaļumi
Gaspačo ir spāņu aukstā zupa. Gaspačo pagatavošanas versiju ir pietiekami daudz, taču nemainīgi to galvenā sastāvdaļa ir tomāti. Šajā versijā otra sastāvdaļa, kas šo zupu padara īpašu, ir vista. Izmēģiniet šo auksto zupas pagatavošanas recepti arī jūs!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Tomātus noblanšē un noņem miziņu. Gurķus nomazgā. Tomātus blenderī sasmalcina ar gurķiem, 1/2 sīpolu, ķiplokiem, čili piparu un rīvmaizi. Pievieno etiķi, olīveļļu, svaigi spiestu laima sulu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas.
2
Vistu uzgrillē. Gurķi un sīpolus sagriež mazos kubiņos, pievieno smalki sakapātus zaļumus, sāli un piparus pēc garšas.
3
Porcijas šķīvjos liek sagrieztu gabaliņos vistu, pārlej ar zupu, pārkaisa ar gurķiem, sīpoliem un dekorē ar zaļumiem.

Pievienot komentāru

Zupas