Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grilēta vistas fileja ar ananāsu-avokādo salsu

Sastāvdaļas
  • 3-4 vistas filejas
  • olīveļļa
  • sāls, pipari
  • Salsai:
  • 1 avokado
  • 200g ananāss
  • 1 sarkans sīpols
  • 1 laims
  • 1 zaļais asais pipars
  • pētersīļi
  • pipari
Ja esiet grilētu ēdienu piekritējs, noteikti izmēģiniet šo recepti. Tā neliks jums vilties un noderēs, gan gatavojot mājās uz grilpannas, gan atzīmējot dārza svētku un grilējot uz atklātas liesmas.

Pagatavošana 3 porcijas

1
Grilpannā uzkarsēt mazliet eļļas un uzcept vistas filejas. Pārkaisīt ar sāli un svaigi maltiem pipariem.
2
Salsai avokādo nomizot, izņemt kauliņu un sagriezt kubiņos. Tāpat sagriezt arī anānāsu. Sīpolu un čili piparu sagriezt mazos kubiņos. Pētersīļus smalki sakapāt. Visu sajaukt. Pievienot svaigi spiestu laima sulu, pēc garšas pievienot svaigi maltus piparus.
3
Vistas filejas pasniedz ar salsu.

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni