Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Grilētas garneles bekona mētelī 2

Sastāvdaļas
  • 500g tīģergarneles
  • 100g bekons
  • 4 ēd.k. sojas mērce
  • 2 ēd.k. rīsu etiķis
  • 2 ēd.k. medus
  • 2 ķiploka daiviņas
Šīs garneles baudāmas gan uzreiz pēc grilēšanas, gan kā aukstā uzkoda.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Garneles notīra un izņem tumšo zarnu. Pagatavo marinādi - sojas mērci sajauc ar rīsu etiķi, medu, pievieno sasmalcinātus ķiplokus, samaisa. Šajā marinādē iemarinē notīrītas garneles uz 2-3 stundām.
2
Katru garneli ietin bekona šķēlē un cep uz grila, ik pa brīdim apgrozot, kamēr garneles maina krāsu uz rozā.
3
Garneles cepšanas laikā var apsmērēt ar marinādi - tad garneles būs vēl garšīgākas un bekons kraukšķīgāks!

Skatīt visus komentārus

Jūras veltes