Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Grilled shrimp with coconut, selective focus

Grilētas garneles kokosriekstu skaidās

Sastāvdaļas
  • 12 tīģergarneles
  • 100g kokosriekstu skaidas
  • 50g rīvmaize
  • 1 ola
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
  • Mērcei:
  • 100g krējums
  • 2 tējk. karijs
  • 1 ēd.k. svaigi spiesta citrona sula
  • 1/2 tējk. Dižonas sinepes
Vēlaties iepriecināt savus draugus-gardēžus ar ko īpašu?! Šī recepte būs īstā! Lieliski produkti, vienkārši pagatavojams un ļoti garšīgs ēdiens!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Kokosriekstu skaidiņas un rīvmaizi sajaukt kopā, pievienot pēc garšas sāli un piparus. Olu sakult atsevišķā bļodiņā. Nolobītas garneles pamērcēt olā, tad kokosriekstu skaidās un likt uz grila restēm cepties apm. uz 10-12 minūtēm.
2
Gatavojam mērci: Sajaukt krējumu, kariju, sinepes un citrona sulu.
3
Garneles pasniedz ar pagatavoto mērci.
4

Pievienot komentāru

Jūras veltes