Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Groziņi ar aveņu kremu

Sastāvdaļas
  • 25 saldie smilšu groziņi (3-4cm diametrā)
  • 200g biezpiens
  • aveņu ievārījums
  • 1/2 tējk. vaniļas cukurs
  • 1-2 ēd.k. pūdercukurs
  • avenes dekoram
Avenes satur cukurus, pektīnvielas, organiskās skābes, askorbīnskābi, C vitamīnu, B, P, E, A grupu vitamīnus, karotīnu, bioflavonoīdus, PP vitamīnu, miecvielas, ēterisko eļļu, krāsvielas, minerālvielas (magniju, nātriju, kāliju, kalciju, fosforu, jodu). Turklāt tās ir ļoti aromātiskas un gardas.

Pagatavošana

1
Biezpienu pārlikt blenderī un sablendēt ar vaniļas cukuru. Pievienot pēc garšas aveņu ievārījumu un pūdercukuru - apm.2 ēd.k. ievārījuma un 1-2 ēd.k. pūdercukura. Blendēt tik ilgi, kamēr izzūd visi mazie kunkulīši un masa kļūst viendabīga.
2
Groziņus piepildīt ar aveņu ievārījumu - apm. pa 1/3 tējk. uz katru groziņu. Izspiest sagatavoto kremu un dekorēt ar svaigām avenēm.

Pievienot komentāru

Konditoreja