Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Gurkensuppe

Sastāvdaļas
  • 200g jēra ribiņas
  • 150g kartupeļu
  • 150g burkānu
  • 500g marinētu gurķu
  • 1/2 l gurķu sulas
  • 1 buntīte diļļu
  • 1 buntīte zupas zaļumu
  • 1 tējk. sāls
Šo recepti atradām vecā kulinārijas žurnālā vācu valodā, lai gan tā pieder pie poļu nacionālās virtuves.

Pagatavošana

1
Jēra ribiņas kopā ar zupas zaļumiem ielikt aukstā ūdenī, uzvārīt, nogriezt mazāku uguni un vārīt līdz gaļa ir mīksta. Gaļu un zaļumus izņemt.
2
Kartupeļus, gurķus un burkānus notīrīt, sagriezt strēmelītēs un ielikt buljonā. Pieliet gurķu sulu un vārīt līdz dārzeņi ir mīksti.
3
Ribiņas notīrīt no gaļas un pašās beigās ielikt gaļu atpakaļ zupā. Pasniegt pārkaisot ar smalki sakapātām dillēm.

Pievienot komentāru

Zupas