Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gurķu salāti ar dillēm un jogurtu

Sastāvdaļas
  • 4-5 lauku gurķi
  • 5 ēd.k. turku/grieķu jogurts
  • dilles
  • 1 ē.k. rīsu etiķis
  • 1/2 tējk. cukurs
  • 1/2 tējk. granulēti ķiploki
  • sāls, pipari
Klusā okeāna salu aborigēni gurķus ietin banānu lapās un ierok zemē. Tā viņi veido krājumus neražas gadiem. Tajos platuma grādos gurķi ir liela delikatese. Mēs gan gurķus baudam biežāk, taču tik un tā spējam novertēt to garšas īpašības un pagatavot gurķus dažādos veidos. Piedāvājam vēl vienu recepti.

Pagatavošana 2 porcijas

1
Gurķus nomazgā un sagriezt šķēlēs. Dilles smalki sakapāt.

Nelielā bļodā sajaukt jogurtu, dilles, etiķi, svaigi maltus piparus un sāli.
2
Gurķiem pievienot mērci, samaisīt un līdz pasniegšanai glabāt ledusskapī.

Pievienot komentāru

Salāti