Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Itāļu omītes picas zupa 4

Sastāvdaļas
  • 500g malta liellopu gaļa
  • 200g konservēta kukurūza
  • 150g sēnes
  • 2 krāsainas paprikas
  • 200g kausēts siers
  • 200g konservēti sasmalcināti tomāti
  • 700ml buljons
  • 1 sīpols
  • rīvēts Parmezāns
  • garšvielas picai
  • 1 ēd.k. olīveļļa
  • sāls, pipari
Viens no itāļu virtuves šedevriem ir pica. Bet ko teiksiet par picas zupu? Jā, itāļu virtuvē ir arī šāda veida receptes. Un zināt - garšo patiešām lieliski.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Papriku iztīra no sēklām un sagriež kubiņos.
2
Sīpolu sagriež mazos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsē eļļu un apcep sīpolus, līdz tie kļūst caurspīdīgi.
3
Pievieno malto gaļu un apcep. Pievieno papriku sagrieztu kubiņos papriku un cep vēl 3 min.
4
Tad pievieno kukurūzu, sasmalcinātas sēnes, konservētus tomātus, apmaisa un cep vēl 5 min.
5
Pievieno buljonu un vāra vēl 5 min. Tad pievieno sieru, picas garšvielas, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. Vāra vēl 5 min.
6
Karstu zupu salej porcijas šķīvjos, pārkaisa ar rīvētu sieru un uzreiz pasniedz.

Skatīt visus komentārus

Zupas