Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Grilled liver kebab with onion and lettuce

Jēra aknu kebabi

Sastāvdaļas
  • 500g jēra aknas
  • &nbsp
  • Marinādei:
  • 4 ēd.k. sojas mērces
  • 1 citrona sula vai 1/4 gl. baltvīna etiķa
  • 5-6 smalki sakapātas ķiploka daiviņas
  • 3 tējk. rīvēta ingvera
  • sāls pēc garšas
Aknas ir ļoti vienkārši sagatavot un tās ir ne tikai ļoti garšīgas, bet arī ļoti veselīgas.

Pagatavošana

1
Visas marinādes sastāvdaļas sajauc kopā. Aknas attīra, sagriež strēmelītēs un iemarinē uz nakti.
2
Uz koka irbulīšiem vai maziem iesmiņiem uzdur aknas, pa vidu var arī kādu paprikas gabaliņu vai sīpola šķēlīti uzspraust. Aknas cep uz grila vai arī pannā līdz gatavībai, ik pa brīdim apgriežot.

Pasniedz ar svaigu dārzeņu salātiem

Pievienot komentāru

Gaļas ēdieni