Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kabaču spageti

Sastāvdaļas
  • 1 kabacis (apm. 500g)
  • 1/2 tējk. sāls
  • &nbsp
  • Mērcei:
  • 2 ēd.k. citrona sula
  • 1/3 tejk. sāls
  • 100ml saldais krējums
  • 2-3 ķiploka daiviņas
Spageti mēdz būt dažādi! Arī dārzeņu! Iesakām izmēģināt un nogaršot arī tādus- bez glutēna!

Pagatavošana 2 porcijas

1
Mērcei - sajaukt kopā citrona sulu un sāli, kamēr sāls ir pilnībā izšķīdusi. Pakāpeniski pievienot saldo krējumu un tad iemaisīt smalki sakapātus ķiplokus. Līdz lietošanai glabāt ledusskapī.
2
Kabaci sagriezt tievās garās strēmelītēs kā spageti ar speciālu rīvi un, pārkaisot ar sāli, atstāt uz 15 min, lai izdalās sula. Tad sulu nospiest un kabaču spageti sajaukt ar mērci. Pasniedzot pārkaisīt ar sakapātiem zaļumiem.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni