Kabaču-tomātu zupa
Sastāvdaļas
- 1 1/2 l buljons
- 2 lieli kabači
- 100 g cauraudzis speķis
- 2 tomāti
- 5 ēd.k. tomātu pasta
- 1 ēd.k. milti
- 2 ēd.k. GI sviests
- skābs krējums
- 4 cīsiņi
- zaļumi
- sāls
Šādu dārzeņu zupu iecienījis “Modern Talking”
balss un tūkstošu sieviešu elks Tomass Anderss
(Thomas Anders). Pamēģini arī tu!
Pagatavošana
1
Kabačus nomazgā un sagriež mazos gabaliņos.
Speķi sagriež kubiņos, katlā izkausē, taukos
sasautē sagrieztos kabačus, pieliek nomizotus
tomātus, tomātu pastu, pielej karstu buljonu. Izkarsētus, atdzesētus miltus samaisa ar GI
sviestu un piku ieliek gatavajā zupā, uzvāra.
Pēc garšas pieber sāli, pieliek daudz sakapātu zaļumu un no apvalka atbrīvotus, ripiņās sagrieztus cīsiņus.
2
Pasniedz kopā ar skābu krējumu.