Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Shutterstock

Kārtainais persiku deserts

Sastāvdaļas
  • 6 gatavi persiki
  • 200ml saldais krējums
  • 100g cukurs
  • piparmētras
Persiki ir lielisks C vitamīna un kālija avots, ar lielu daudzumu šķiedrvielu. Turklāt tiem piemīt neatkārtojama garša. Piedāvājam jums vēl vienu pārbaudītu deserta recepti, kura priecēs pat visprasīgāko gardēdi!

Pagatavošana 4 porcijas

1
Persikus nomazgā, sagriež daiviņās un sasmalcina blenderī.
2
Saldo krējumu uzputo ar cukuru. Pusi saldā krējumu sajauc ar pusi sasmalcinātiem persikiem.
3
Porcijas glāzītes kārto slāņos - persiku biezenis, perisku biezenis ar saldo krējumu un atlikušo saldo krējumu. Dekorē ar piparmētrām. Pasniedz uzreiz.

Pievienot komentāru

Deserti