Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kartupeļu biezputra ar jogurtu un baziliku

Sastāvdaļas
  • 1kg kartupeļi
  • 200g turku/grieķu jogurts
  • 2-3 ķiploka daiviņas
  • baziliks
  • sviests
  • rīvēts Parmezāns
  • sāls
Pasaulē eksistē milzīga kartupeļu šķirņu daudzveidība. Tās iedalās: galda, tehniskie, lopbarības un universālie kartupeļi. Taču mēs zinām, ka ir vēl kāds kartupeļu veids - garšīgie! Tos arī izmantojiet, lai pagatavotu šo biezputru.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus nomizot, sagriezt 4-6 daļās un izvārīt sālsūdenī līdz gatavībai. Ūdeni noliet.
2
Kartupeļus sastampāt. Pievienot rīvētu Parmezānu, sasmalcinātus ķiplokus, jogurtu, piciņu sviesta un samaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un sasmalcinātu baziliku.

Pievienot komentāru

Dārzeņu ēdieni