Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kartupeļu rosti ar kūpinatām reņģēm

Sastāvdaļas
  • kūpinātas reņģes
  • salātu lapas
  • &nbsp
  • Mērcei:
  • mārrutki
  • krējums
  • marinēts vai svaigs gurķis
Rosti - ir kartupeļu pankūciņas, tikai miniatūras. Šoreiz ar kūpinatu reņģīti un mārrutku mērci.

Pagatavošana

1
Uzcep mazas kartupeļu pankūciņas - rosti.
2
Zivis attīrīt un sagriezt smukos gabaliņos. Mērcei: gurķi sarīvēt uz rupjās rīves. Krējumu un mārrutkus sajaukt kopā, pievieno sāli un piparus pēc garšas, pievienot gurķus. Uz šķīvja kārto kartupeļu pankūciņas, pa virsu liek salātlapas un reņģes gabaliņus.
3
Mērci var pārliet pāri vai pasniegt atseviškā traukā.

Pievienot komentāru

Zivju ēdieni