Kartupeļu rosti ar kūpinatām reņģēm
Sastāvdaļas
- kūpinātas reņģes
- salātu lapas
-  
- Mērcei:
- mārrutki
- krējums
- marinēts vai svaigs gurķis
Rosti - ir kartupeļu pankūciņas, tikai miniatūras. Šoreiz ar kūpinatu reņģīti un mārrutku mērci.
Pagatavošana
1
Uzcep mazas kartupeļu pankūciņas - rosti.
2
Zivis attīrīt un sagriezt smukos gabaliņos. Mērcei: gurķi sarīvēt uz rupjās rīves. Krējumu un mārrutkus sajaukt kopā, pievieno sāli un piparus pēc garšas, pievienot gurķus. Uz šķīvja kārto kartupeļu pankūciņas, pa virsu liek salātlapas un reņģes gabaliņus.
3
Mērci var pārliet pāri vai pasniegt atseviškā
traukā.