Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
Potato salad with mayonnaise and spring onion, selective focus

Kartupeļu salāti ar majonēzes un jogurta mērci

Sastāvdaļas
  • 1 kg nešķīstošu baltu kartupeļu
  • 100g loku
  • &nbsp
  • Mērcei:
  • 4 ēd.k. baltvīna etiķa
  • 175g majonēzes
  • 75-100g jogurta bez piedevām
  • sāls, svaigi malti pipari pēc garšas
Kartupeļu salāti garšo visiem un ir lieliski piemēroti kopīgai ģimenes ēdienreizei, grila viesībām un zviedru galdam. Šajā variantā ierastās majonēzes vietā izmantota pikanta majonēzes un jogurta mērce.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Kartupeļus nomazgā un 25-30 min vāra sālsūdenī. Nokāš ūdeni, atstāj apžūt. Kartupeļus nomizo un vēl karstus sagriež šķēlēs.

Sīpolus nomazgā un smalki sagriež.

Mērcei sajauc etiķi, majonēzi, jogurtu, smalki sakapātus lokus, sāli un piparus. Padzesētos un vēl siltos kartupeļus iejaus mērcē. Salātus pilnībā atdzesē, laiku pa laikam tos apmaisot. Pasniedz pārkaisot ar zaļiem lociņiem.

Pievienot komentāru

Salāti