Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
unsplash.com

Kartupeļu vafeles 4

Sastāvdaļas
  • 500g vārīti kartupeļi
  • 150ml piens
  • 150g siers
  • 125g milti
  • 2 olas
  • 40g sviests
  • 150g kūpināts lasis
  • 150g krējums
  • 1/2 garais gurķis
  • 1 sīpols
  • 1 ēd.k. kaltēti zaļumi
  • 1/2 tējk. ķiploku pulveris
  • 1/2 tējk. cepamais pulveris
  • sāls, pipari
Ja tev no vakardienas pāri palikuši daži vārīti kartupeļi, tos ātri var pārvērst par gardām vakariņām vai pat brīvdienu brokastīm. Vēlies pārliecināties? Izmēģini šo recepti!

Pagatavošana 3 porcijas

1
Vārītus kartupeļus (aukstus) saspaida ar kartupeļu stampu. Pievieno pienu, garšvielas, ķiploku pulveri, mīkstu sviestu, olas, cepamo pulveri un miltus. Visu kārtīgi sajauc. Tad pievieno sieru un vēlreiz sajauc.
2
Vafeļu pannā izcep vafeles.
3
Mērcei gurķi un sīpolu sagriež mazos kubiņos. Pievieno krējumu, sāli, svaigi maltus piparus pēc garšas un samaisa.
4
Vafeles pasniedz ar kūpinātu lasi un mērci.

Skatīt visus komentārus

Dārzeņu ēdieni