Portāls ielādēsies pēc 15 sekundēm
Uz Jauns.lv
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kifle ar sieru

Sastāvdaļas
  • 300g milti
  • 200ml piens
  • 150g siers
  • 20g olīveļļa
  • 1 ēd.k. sausais raugs
  • 1 ola
  • 2 ēd.k. cukurs
  • 1 tējk. sāls
Kifle - tā tiek dēvēti tradicionālie Dienvidslāvu radziņi. Ir kas kopīgs ar mūsu siera pīrādziņiem, tomēr ļoti būtiskas ir pagatavošanas nianses, esiet verīgi un baudiet!

Pagatavošana

1
Raugu iebērt bļodā, peivienot cukuru un mazliet silta piena, sajaukt. Atstāt uz 10-15 min. lai ierūgst.
Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru. Sieru sagriezt šķēlītēs.
2
Miltus izsijāt, pievienot ieraugu, atlikušo pienu, sāli un iejaukt mīklu. Pašās beigās pievienot eļļu. Mīklu apsegt ar tīru dvielīti un nolikt uz 40 min. siltā vietā lai uzrūgst.
3
Mīklu sadalīt vienādās bumbiņās. Bumbiņu izrullēt. Uz vienas puses uzlikt siera šķēlīti, otrui pusi iegriest 3-4 vietās. Lūk tā:



Sākot ar to daļu, kur ir siers, sarullēt un novietot uz cepešpannas ar šuvi uz leju. Pīrāziņus apsmērēt ar sakultu olu. Cept iepriekš uzkrsētā krāsnī 220 grādos apm. 10-12 min. Atdzesēt uz restēm.
4
Avots-trio-mia.livejournal.com

Pievienot komentāru

Pīrāgi un pīrādziņi